Monday, March 22, 2010

Cele mai frumoase rochii la Golden Globes 2010

Cele mai frumoase rochii la Golden Globes 2010
Acum doar cateva, la Los Angeles, a avut loc a 67-a editie a Globurilor de Aur. Alegerile vestimentare ale nominalizatilor si invitatilor au fost, ca de obicei, in cazul unui eveniment cu o astfel de amploare, un important punct de interes.
Cei mai buni stilisti si designeri au conlucrat pentru ca celebritatile prezente la Golden Globes sa arate cat se poate de bine. Ploaia, care putea distuge coafurile si pretioasele rochii, a fost inca o provocare pentru ei.
Zoe Saldana, vedeta din Avatar, a optat pentru o creatie Louis Vuitton cu volane si trena.

Pentru Christina Hendricks tanarul designer Christian Siriano a personalizat aceasta superba rochie cu volane, din colectia de primavara. Tinuta este completata de bijuteriile Loree Rodkin si poseta Christian Louboutin.

Drew Barrymore se bucura de ploaie, desi i-a udat rochia nude Atelier Versace, toamna 2009, decorata cu cristale. Bijuteriile sunt Loraine Schwartz si clutch-ul Roger Vivier

Diane Kruger a iesit in evidenta cu rochia Christian Lacroix couture accesorizata cu un clutch Raven Kauffman couture

Nicole Kidman a imbracat o rochie din satin Nina Ricci pe care a accesorizat-o cu bijuterii Fred Leighton

Cameron Diaz in Alexander McQueen, rochie din precolectia de toamna 2009, bratara vintage din anii '5o de la Van Cleef and Arpels si pantofi peep toe din satin de la Ferragamo

Creatiile Marchesa nu puteau lipsi de pe covorul rosu. Kate Hudson arata impecabil intr-o rochie alba, din colectia pentru mirese, pantofi Casadei si bijuterii Stephen Russel

Noua silueta a Christinei Aguilera, mult mai supla, a fost pusa in valoare de rochia in ton delicat de piersica, cu detalii metalice, creatie a Donatellei Versace

Dupa cum ne-a obisnuit, Jennifer Aniston este minimalista. Tinta este destul de banala si lipsita de stralucire, dar rochia Valentino este frumoasa, sandalele sunt Versace, iar bijuteriile Fred Leighton.

Penelope Cruz a stralucit intr-o creatie Giorgio Armani Prive accesorizata cu diamante Chopard

Pentru acest eveniment Chloe Sevigny a renuntat la tinutele moderne cu un aer rebel si la rochiile foarte scurte, purtand o rochie din sifon, cu volane, din colectia de primavara semnata de Maria Grazia Chiuri si Pier Paolo Piccioli pentru Valentino. Bijuteriile Buccellati i-au completat lookul.

Sandra Bullock a aratat superb in rochia mov Bottega Veneta din colectia de primavara 2010, clutch de la aceeasi casa, pantofi Casadei si bijuterii Loraine Schwartz.
Movul a fost culoarea vedeta la Globurile de aur, Leona Lewis, Jane Krakowski si Rose Byrne au facut aceeasi alegere cromatica.

Rose Byrne intr-o creatie Lanvin din precolectia de toamna 2010

No comments:

Post a Comment